torstai 18. toukokuuta 2017

Sitä sun tätä

Perhejuhlaa olen valmistellut tämän viikon ja tekemistä riittää. On ihan pakko tunnustaa, että luoja ei luonut minua kotitalousihmiseksi, ei-ei. Varasin kakkuja tulevaan juhlaan ja laitoin viileään pesuhuoneeseen hyvin pakkauksessa. Aamulla kuorutuksena oli varmasti MILJOONA muurahaista. Kakku oli aivan musta! Tuijotin kakkua, en uskonut silmiäni. Ei voi olla totta! Ja eikun uusien kakkujen ostoon. Tumpelo mikä tumpelo. Ei meillä tuollaista muuralaisarmeijaa ole ikinä nähty.

Kylmyyttä paossa ollessani kudoin sukat jämälangoista. Kuka on sanonut, että raitojen täytyy olla silmukalleen identtiset!
 Tallukkasukat oli lähinnä kokeilua. Ihan mukavat jalassa, kun on löysät.
 Tältä näyttää siniset tomaattini nyt. Odottavat vielä hetken kasvihuoneeseen pääsyä. Hyvin kaikki mennyt tähän asti.

Tieden varsilla olen ihaillut värikkäitä pajuja ja nyt sain sitten itseni keräämään niitä. Monet autoilijat kyllä hiljensivät, onhan se ihme kun täti-ihminen ojassa myllää!

Punoin yhden ruukkusuojan jo valmiiksi ja tuossa aloitettukin on jo käytössä. Vielä teen pari lisää, kun ahneuksissani niitä pajuja leikkelin niin paljon.7 kommenttia:

 1. Pajupunokset näyttävät hienoilta. Kai keräsit omalta tontilta. Sukkia tarvitaan aina. Muurahaisten tulo pesuhuoneeseen saattaa edellyttää syvällisempää tutkintaa. Niiden ei pitäisi pesiä rakennuksissa.

  VastaaPoista
 2. Nuo raitasukat on juuri parhaat. Tuollaiset minäkin mieluummin ottaisin :)

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat ja tallukkaat! Makian perässä muurahiaset:)

  VastaaPoista
 4. Harmi, että muurahaiset löysivät kakkusi. Raitasukat ovat mainiot. Kiva keksintö tehdä pajusta koreja, pajujahan on vastuksiksi asti teiden varsilla.

  VastaaPoista
 5. Oletpa sinä melkoisen eläinrakas, kun muurahaisillekin oman kakun ostit =D
  Nuo raitasukat ovat sitä parhautta, niin iloiset, tykkään kovasti tuommoisista.
  Ja ruukunsuojat aivan ihanat. Niissä kukat tulevat näyttämään entistä kauniimmilta ♥

  VastaaPoista
 6. Kauhistus tuollainen kakkukatastrofi! Murkuillakin oli juhlat. Meilläkin on tulossa juhlat mutta taidan ottaa kakut kaupan valikoimista, laiska minä!

  VastaaPoista
 7. No voi harmi, että kakkusi meni niinsanotusti parempiin suihin. Muurahaiset ovat ärsyttäviä. Meillekin niitä yleensä kotiutuu keväällä, mutta tänä keväänä ei ensimmäistäkään. Villasukkia aina tarvitaan. Kivoja koreja olet pajusta tehnyt. Itsekin muutama vuosi sitten tein pajusta isoja palloja ja köynnöstukia.

  VastaaPoista