perjantai 10. marraskuuta 2017

Hitailua


Työhuoneen sekamelska vain todistaa sitä, ettei mikään valmistu. Hitailla mennään. 
Kalevala-peittokin lepää. On levännyt jo kahden ruudun ja bonusruutujen verran. Kohta ei enää saa kiinni ohjelmaa. 


Yritän saada kirpputorille tavaroita myöskin myyntiin. Kun kaappeja aukaisee, tai ullakolle kipuaa, on hukkua tavaramäärään. En tajua, kuinka sitä roinaa onkin kertynyt joka paikkaan. 

Hyvää viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Oi,mitä vauvoja siellä taas syntyykään.Hyvälle näyttää.Kyllä sinä saat kiinni virkkauksessa,hupsis huomaamatta.Eikös ole kiva kun on "roinaa",aina sieltä jokin kiva yllätys paljastuu.

  VastaaPoista
 2. Välillä on hyvä hidastaa, ja marraskuu on siihen oikein sopiva ajankohta :D

  VastaaPoista
 3. Marraskuu on niin pimeä kuukausi, että väkisinkin vauhti hidastuu, joten ei muuta, kuin hitailet vain rauhassa, niin täälläkin hitaillaan:)

  VastaaPoista
 4. Menninkäisiä konttaa pöydälläsi hauskasti. Niin aidon näköisiä. Kun tekee yhtä, ei voi tehdä samanaikaisesti toista. Virkkaamisella ei ole kiirettä, sitten joulupyhien rauhassa voit viimeistellä virkkaustyön.

  VastaaPoista
 5. Joskus on hyvä tehdä inventaariota ja ottaa kirpparipöytä, ihmeesti jotain aina menee kaupaksi ja loput voi laittaa hyväntekeväisyyteen - näin meilläkin toimitaan.

  Nimitin oman työhuoneeni studioksi, se voi olla hiukan sekainen - työhuone kuullostaa järjestelmälliseltä :D Ihania tonttuvauvoja siellä odottelee vaatteita päälleen!

  Vipinää riittää - nautitaan tästä hetkestä, meitä ei marraskuun masennus ehdi vaivaamaan, onneksi!

  Pd. tänään meille muutti uusi puutarhakirja, ihana, jos puuhaa ei riitä niin lukemista ainakin.

  VastaaPoista
 6. Joskus on hyvä hitailla. Kummallista tosiaan tuo tavaran kertyminen. Itsellä samoja ajatuksia kirpparin suhteen. Mutta oma työnsä siinäkin puuhassa on ja tappelu itsensä kanssa, "tämä joutaa pois... ei sittenkään, jos kuitenkin sitä vielä tarvitsee : )

  VastaaPoista
 7. Vaativan näköistä porukkaa siellä pöydän reunalla kontallaan. Eihän noita uskalla keskenkään jättää =)
  " Roinan määrä on vakio". Mistähän se johtuu, että vaikka kuinka kannat tavaraa kirpparille ja roskiin, niin yhtään se ei kuitenkaan vähene.

  VastaaPoista
 8. Sinulla näyttää siellä olevan tuloillaan vaikka ja mitä. Taitaa olla tonttuarmeija vielä vailla vaatteita. Kyllä askarteluhuoneen pitää näyttää siltä, että täällä jotakin tehdäänkin.

  VastaaPoista
 9. Tuo tavaroiden kertyminen on tuttua! Kun vuosi sitten muutimme, sai romut kyytiä oikein huolella. Nyt on ihanaa kun kaapit ei pursua. Kyllä on veikeä rivi tonttuja odottamassa :)

  VastaaPoista
 10. Sanos muuta avasi sitten minkä laatikon tai kaapin tahansa turhukkeet vierii syliin. Olen kans pikkuhiljaa alkanut luopua kaikesta turhasta.
  Sain vihdoin peitteen valmiiksi. Käy kurkkaseen.

  VastaaPoista