maanantai 11. joulukuuta 2017

Joulun odottelua


Täällä Vekkilässä on tonttupuuhat ja joulun odotus jo vauhdissa. Joitain hiippalakkeja on vielä teon alla ja sitten siirrytäänkin töppösten tekoon. Sain villaa Virosta ja yritän tehdä muutamia tossuja vielä jouluksi. Villa on vaan astmaatikon vihollinen, mutta olen opetellut käyttämään suusuojaa ja siitä onkin apua.

Myyjäisiä on monia, mutta tänä vuonna en ole ehtinyt yhdellekään. Sairastelu vei alkusyksyn ja niin myyjäiset jäivät, kun mikään ei vslmistunut. Kirpputorille olen kasannut valtavan määrän tavaroita pois kuljeksimasta ja kaappeja täyttämästä. 
5 kommenttia:

 1. Voi noita sinun tonttujasi, niin ihania:) Siinä on nyt lepohetki menossa kaiken kiireen keskellä :) En tiedä, tuleeko tässä itsellekin kiire joulun kanssa, kun pitäisi mennä vielä äidillekin tekemään joulusiivoukset :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on samanlainen fiilis kuin tuolla kuva etummaisella tontulla.Kivoja ovat.

  VastaaPoista
 3. Kelpaa sitä tuommoisessa seurassa joulua odotellakin =)

  VastaaPoista
 4. Nuo sinun tontut ovat ihania, niinkuin tonttuvauvat ja enkelit! Hiljalleen täälläkin joulua laitellaan ja puuhaa riittää. Sairastelu vain vei osansa minullakin ja nyt himmaillaan ainakin hetki. Onneksi joulu tulee joka tapauksessa :D.

  VastaaPoista