torstai 25. tammikuuta 2018

Milou ja Palmer -sukat


Milou ja Palmer innoittivat tarttumaan haasteeseen, mikä on minulle osin aivan uusi. Mielenkiinnolla lähdin toteuttamaan poikien äidin toivetta bichon frise -sukista.

Facebookissa Sissukat sivustolla löytyy ohjeineen nämä aivan hersyvän söpöt sukat. Lankojakin löytyi varastostani melkein kaikki, mutta koska toiveena on kahdet parit, ostin lisää varmuuden vuoksi. Sissukalla on muitakin aivan mahtavia koirasukkia, kanttarellisukkia, ruususukkia ym. Kannsttaa katsoa.

Aion tehdä neljää sukkaa yhtä aikaa aina osa kerrallaan. Ohjeessa koirien kasvot silmukoidaan valmiin sukan päälle ja se on se haaste minulle. En ole ennen sellaista tehnyt. Aion myös kokeilla karvaisella langalla, että saisin enemmän tuota bichon frise -kasvon piirteitä esiin. Muilta osin käytän seiska veikkaa.

Saa nähdä miten tässä käy.

12 kommenttia:

 1. Vautsi kuin kauniit ja ihanat koirat.Sukista tulee mainiot,karvainen lanka on hyvä idea.Innolla odottelen valmiista kuvia.

  VastaaPoista
 2. Peukut pystyssä täällä odotellaan työn etenemistä:) Väliaikakuvia olisi mukava nähdä:)

  VastaaPoista
 3. Ihan sydän nyt suli. Suloiset hauvelit ja kauniit sukat.

  VastaaPoista
 4. Onpa vaativa sukkamalli, mutta sinähän osaat tuonkin.

  VastaaPoista
 5. No ei sukat somemmat voisi olla. Kova työ,mutta vaiva palkitaan.

  VastaaPoista
 6. Iloiset kaverukset niin sukissa kuin kuvassakin.

  VastaaPoista
 7. Voi mitä söpöläisiä ja sukat ne vasta somat ovatkin. Silmukointihan on huomattavasti helpompaa kuin kirjoneule, ainakin minusta :)

  VastaaPoista
 8. Mahoton, kun on kauniit sukat.

  VastaaPoista