sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Tiltu ja Aksu

Edellisen postauksen päät alkoivat "elää" . Tiltu ja Aksu tulivat valmiiksi. Olipa mielenkiintoinen kokemus tämä neulahuovutus. Ehkä jää kokeiluksi, sillä nuo sukkahousupäät ovat kuitenkin se minun juttu. Saa nähdä, joitain pienempiä on vielä kesken.


Minä onneton kuvaaja. En saa näistä kuvista kunnollisia, mutta eiköhän näilläkin pärjätä.Tiltu ja Aksu ovat n. 60cm päälaelle mitattuna. Parta ja hiukset aitoa islantilaislammasta. Vaatteet jälleen kierratystä.

20 kommenttia:

 1. Voi niistä tuli ihanat ja jo joulua odottavat.

  VastaaPoista
 2. Voi että tulikin aivan ihanat. Ihan sanattomaksi vetää. Olet kyllä taitava tekemään mitä vaan. Mukavaa sunnuntaita ja käyhän ottamassa osaa arvontaan. Liisa

  VastaaPoista
 3. Upea pariskunta! Eipä tässä voi kuin hämmästellä noita sinun taitoja, oli materiaali mikä tahansa.

  VastaaPoista
 4. Upea pariskunta ja hauskat nimet.

  VastaaPoista
 5. Upeat tontut just sellasen oikian tontun näkösetkin :)

  VastaaPoista
 6. Voi ihanuus miten ihania tonttuja! Ja nuo ilmeet! Oikeita tonttuja kyllä!!

  VastaaPoista
 7. Näilläpä onkin erikoisen hienot vaatteet ♥ Hyvät on näittenkin kasvot, mutta minun mielestäni ne sukkahousunaamat ovat parempia. Niillä on persoonallisemmat ilmeet, joten kannatan ajatustasi jatkaa "sukkahousunaamoilla". Näillä on niin kiltti ilme ja niillä toisilla ihan omanlaisensa virne suupielessä ja semmoisesta minä tykkään ♥

  VastaaPoista
 8. Voi-voi kun ovat taas mukavan oloiset tontut:)

  VastaaPoista
 9. Ihanat!
  Tällainen olisi ihana saada.

  VastaaPoista
 10. Upeat tontut. Voi kun osais itsekin tehdä.

  VastaaPoista
 11. Hienoja ovat ja niin elävän näköisiä! Nukenteko kiinnostaa sen verran, että kiinnostaisi tietää mistä materiaalista tonttujen vartalot on tehty? Huovutitko nekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amalia, vastasin sinulle, mutta en tiedä tuliko perille. Kroppa on rautalankaa, superloonilevyä ja vanua. Nämä olivat ekoja kokeilujani huovutuksesta neulalla, joten en tiedä voisiko kroppaa huovuttaakaan.

   Poista
  2. Amalia, en pääse blogissasi kommentoimaan. Muiden kommentit näkyy, mutta paikka missä minä voin kirjoittaa, ei näy. Sama myös arvonta-postauksessasi.

   Poista
 12. Voi kyllä on herttainen pari! Niin sympaattisia!

  VastaaPoista
 13. Hyvät ovat kuvat ja tontut vielä parempia :-)

  VastaaPoista
 14. Hyvät kuvat on ja hienot tontut!

  VastaaPoista