torstai 17. syyskuuta 2015

Hurahdin huovutukseen

Näin jälkijättöisesti löysin neulahuovutuksen. Olen toki kokeillut monesti ja todennut, ettei ole minun juttuni ollenkaan. En koskaan onnistunut saamaan huovutusta tasaisen kauniiksi ja lopulta luovutin. Tekniikkapulaa jälleen.
Nyt olen monesti nähnyt ihania huovutettuja tonttuja blogeissa ja fb:ssa, ihailen sitä taitoa miten villa taipuu kasvoiksi. Onhan sitä pakko kokeilla.

Poikkesin meidän paikalliseen aarreaittaan eli Savi-Heinä Puotiin  (löytyy fb:ssa nimellä) ja sain arvokkaita ohjeita tontun pään tekemiseen. Kiitos Suskalle jälleen kerran!


Syntyi sitten nämä harjoitelmat. Neulasin ja neulasin ja yritin saada kasvoihin jotain ilmettä. Siinä olikin tekeminen, kun ei osaa tekniikkaa, eikä osaa kasvoja. Kun noille lisään vielä parran ja hiukset voi olla, että muistuttavat jollain konstin tonttua. Nähtäväksi jää. 12 kommenttia:

 1. Turhaa itsekritiikkiä. Kyllä sinä taiot tonttuja vaikka mistä raaka-aineesta. Riittävän hyvä on on erinomainen lopputulos.

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, olen saanut joskus lahjaksi huovutusneulat, mutta kun ei tekniikkaa osaa, niin on jäänyt tekemättä. Hyvin todellakin olet saanu kasvot tehtyä.

  VastaaPoista
 3. Hieno kasvot ja hyvät niistä tulee!

  VastaaPoista
 4. Kyllä nuo minusta näyttää tosi ihanilta. Sinulta taitoa on moneen asiaan.

  VastaaPoista
 5. Siis niin hyvältä näyttää jo nyt ilman partoja ja muita. Olet todellakin semmoinen monitaituri.

  VastaaPoista
 6. Näistä tulee vielä upeita tonttuja. Pitäisköhän minunkin kaivaa huovutusneula esille kätköistään =)

  VastaaPoista
 7. Hienoa jälkeä, eihän noissa ole mitään vikaa!

  VastaaPoista
 8. Nuohan on upeita tonttujen päitä, tosi taidokkaasti tehtyjä.

  VastaaPoista
 9. Kyllä näyttää tosi hyvältä! Olisipa kiva huovuttaa, mutta en ole koskaan kokeillut. Ja entäpä tuo sinun vanhapoikasi, mitkä upeat kukat. En ole ennen nähnytkään tuon kukkivan. Mukavaa alkavaa viikkoa Vekki tv Liisa

  VastaaPoista
 10. Tuskin maltan odottaa valmiita tonttuja.

  VastaaPoista
 11. Hyviltähän nuo kasvot näyttävät. Kiva nähdä millaisia niistä tulee :)

  VastaaPoista