perjantai 24. maaliskuuta 2017

Vihon viimeiset

Huovutuksista alan päästä, sillä nyt ei enää intoa riitä. Viimeiset ovat tässä ja nyt piiiiitttkäää tauko. Ajatuksissa on jo muita ideoita.

Pupu on huovutettu pesukoneessa styroksmallin päälle. Tiput virkkasin viime vuonna muurauslangasta.

Tylsä työ tämä pupu. Näkyy selvästi, että intoa ei enää oikein ollut.

Sain kuningasidean huovuttaa uusi kranssi. Kyllä tämäkin pöllökranssi ihan pyöreä on, vaikka kuvassa näyttää ihan lyttyyn menneeltä. Linnut ovat repineet fleecepöllön aivan pörröiseksi.
Olin laittanut villat huolella styrokskranssin ympärille, olin pakannut sukkahousuun ja tarkoituksen laittaa koko komeus pesukoneeseen. Mutta mutta, eihän se mahtunut luukusta sisään! Eihän tämä meikä-taiteilija niin pitkälle ajatellut, että koneen luukku on rajallinen. Ei voinut kuin nauraa kippurassa.

Sitten oli keksittävä keino. Halkaisin styrokskranssin kahtia. Huovuttamaan päästiin. Valmiit huovutetut osat liitin sitten kiinni. Neulahuovutin muutamia narsissin kukkia ja pajunkissoja koristeeksi.

Ei juurikaan huomaa mistä kohtaa on osat liitetty toisiinsa.


11 kommenttia:

 1. Oi,oi,oi,miten on kauniita .Sinä oot tosi ahkera.On jo niin pääsiäistä sulla.Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. No et sentään hankkinut isompiaukkoista pesukonetta :D. Kaikenlaista tulee kokeilijalle vastaan.

  VastaaPoista
 3. Eihän sitä yhtä ja sammaa hommaa jaksa kaiken aikaa tehä, pittää olla vaihtelua ja tehä monenlaisia juttuja mitä millonki ideoita päähän nousee. :)

  VastaaPoista
 4. Upeita tuotoksia! Nyt pesukoneiden valmistajalle noottia, että luukut pitää tehdä isommiksi. Hienosti ratkaistu ongelma, eikä liitoskohtaa todellakaan huomaa.

  VastaaPoista
 5. Pitäisköhän kokeilla tuota styroksin päälle huovutusta, kun saat sen kuulostamaan niin helpolta. Voi olla että käytännössä se onkin ihan toista =)

  VastaaPoista
 6. Kauniita töitä olet taas saanut tehtyä.Kyllä nyt pesukoneen valmistajille tosiaan huutia.....luukut isommiksi et voi huovutella isonpiakin töitä.Vai suostuisivatkohan valmistamaan huovutuskoneen.

  VastaaPoista
 7. Kivat pääsiäiskoristeet! Hyvin kekseliästä ja liitoskohtaa ei huomaa. Olet sinä ahkera!

  VastaaPoista
 8. Wau, miten upeita kransseja. Liitoskohtaa ei kyllä huomaa sitten lainkaan.

  VastaaPoista