keskiviikko 2. tammikuuta 2019

HUV ja 10v

Uusi vuosi alkoi ja se on VEKKI-blogin kymmenes. Aloitin vuodatuksen puolella v. 2009 tämän bloggailun. En muista mikä innosti, mutta varmasti tuo tekemisen palo on niin suuri, että työt tulevat esille ja "arkistoitua". Samalla tutustuu ihaniin käsityön harrastajiin.

Paljon on tapahtunut näinä vuosina. Vanhempani nukkuivat pois, ensin isä ja sitten äiti. Jäin eläkkeelle, sairastuin kaksi kertaa vakavasti, mutta mikä on säilynyt:  rakkaus käsillä tekemiseen ja kauneuteen mitä voi saada aikaiseksi.


Ensimmäinen postaukseni. Onneksi ehdin kopioida postaukset ennen kuin vuodatus kaatui. Paljon, paljon kuviani katosi ja kiukku oli niin suuri, että vaihdoin bloggeriin v. 2012.

Monet blogikaverit ovat pysyneet mukana tämän kymmenen vuoden ajan ja siitä olen todella iloinen. Olemme vaihtaneet mielipiteitä myös blogien ulkopuolella ja jotkut olen tavannutkin.

Ystävät KIITOS näistä vuosista ja niistä monen monista yhteydenotoista. Toivon, että jatkamme edelleen.  

KIITOS!

21 kommenttia:

  1. Onnittelut 10-vuotiaalle. Minäkin aloitin blokin pitämisen siitä syystä, että tekemäni käsityöt säilyisivät, koska lahjaksi annettuja töitä ei edes muista. Toinen syy blogin pitämiseen oli äidinkielen säilyminen ja uusien juttujen oppiminen tietokoneen kanssa. Toivottavasti saan jatkossakin lukea ahkerien käsiesi aikaansaannoksista. Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helena. Tämä bloggailu on tosiaan hyvä arkisto.

      Poista
  2. Onnittelut kymmenvuotiaalle! Monipuolisia kädentaitojasi on ollut ilo seurata ja olenpa saanut yhden "ötökkäsi" ihan omaksikin! Menestystä seuraaville kymmenille vuosille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiinatei. Sinäkin olet niitä monivuotisia blogikamujani.

      Poista
  3. Onnea pitkästä blogitaipaleesta. On ollut kiva olla seuraajasi ja nähdä upeita töitäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos TeSa. Sinäkin olet niitä vuosien takaisia blogikamujani.

      Poista
  4. Onnea sinun 10-vuotiaalle blogitaipaleellesi. On mahtunut monenlaista ja kiva täällä on vierailla yhä. Kiitos sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Intsu. Sinä oletkin ihan niitä ensimmäisiä blogikavereitani.

      Poista
  5. Parhaimmat onnitteluni kymppivuotiaalle blogillesi ja kaikkea hyvää Sinulle! Meilläkin asustaa sinun pajasta lähtöisin olevia tonttuja, enkeleitä, nalle ja ihanainen tipunen, joka istuu olohuoneessa pianotuolilla tarkkailemassa ihan jokaikinen päivä! Olen niin iloinen, kun silloin joskus löysin blogiisi! Kaikkea kivaa sieltä on ilokseni tullut! Meillä on edelleen yksi juttu tekemättä, josko ensi keväänä tai kesänä?

    VastaaPoista
  6. Onnittelut kymmenvuotiaalle! Paljon on kaikkea kivaa, kaunista ja hauskaa vuosien myötä täältä löytänyt. Olet taitava tekijä!!!
    Itselläkin alkoi blogin pito siksi, että tulee laitettua muistiin milloin mitäkin on tehnyt ja niistä tulee otettua kuvia muistoksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tilkkureppu. Samoin sinun blogisi on vakiolistallani ja aina ihaillut taitoasi.

      Poista
  7. Paljon onnea! Sinulla on todella paljon kaunista ja hauskaa tehtynä vuosien varrella! Olen niin iloinen että olen löytänyt blogisi ja saan näin nähdä töitäsi. Tämä on tosiaan hyvä tapa laittaa muistiin puuhastelut! Ja HUV vaan sinullekin :) (pitkät piuhat oli minulla lyhenteen ymmärtämiseen - täältä vasta hokasin!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilkkuilo kiitos tosi paljon. On niin kiva kuulla, että joku pitää värkkäilyistäni.

      Poista
  8. Oikein paljon onnea! Kymmenen vuotta on pitkä aika, sitä kelpaa juhlia :)

    VastaaPoista
  9. Paljon onnea blogiin ja ihania tulevia tekemisiä odottelen. Meillä on yhteinen bloggaajan matka ensin Vuodatus ja sitten bloggeri. Sinä olet ahkera ja minä olen vähän jo laistanut kirjoittelua. Halua olisi vaan......
    Kaikkea hyvää sinulle ystäväin ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirkkis, kiitos paljon. Meillä on tosiaan ollut tätä yhteistä bloggailua jo vuosia ja alkoi nukke-hommista. Hyvää vuotta Sinullekin ja paljon paljon uusia ideoita.

      Poista
  10. Paljon onnea blogillesi Vekki <3 On ollut ilo seurata sinun mahtavaa kädentaitoasi.

    VastaaPoista