keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Hyvää Uutta Vuotta


Oikein ihanaa tätä vuotta kaikille. Ja vuosihan on mukava aloittaa Pelargonit mielessä, kun Pelargonitaivas avasi verkkokauppansa tauon jälkeen,
Varovasti kurkkasin mitä ihanuuksia vanhoissa suomalaisissa löytyy ja löytyihän niitä. Valtavasti kaikkea kivaa. Onneksi on jo niin ahdasta, ettei uusia voi hankkia ennen kevättä.

Uusi vuosi alkoi myös pintarempan merkeissä. Käsityöt on nyt tauolla, jo senkin takia, että tietysti horjahdin keittiöjakkaralta lattialle ja olkapää sattui. Onneksi ei luita mennyt. Kuviosukkaa olen yrittänyt väkertää, mutta on se semmoinen taitolaji, ettei meikäläisestä kutojaa tule.

Mitään lupauksia tälle vuodelle en tehnyt. Ja niin olkoon.
Eli vielä kerran mukavaa jatkoa tälle vuodelle, tiutiu-vuodelle!! 2020.





15 kommenttia:

  1. Voi sinua! Onneksi ei sattunut, keittiöjakkarat ovat vaarallisia. Sain käyttökiellon (jota salaa uhmaan joskus), ostin sellaisen tukevan version, mutta aina en sitä ennätä hakea, vaikka pitäisi.

    Vai pelakuiden nettikauppa on auki, taidan käydä ihan vähän vain katsomassa - pää pm kyllä jo ihan sekaisin sillä instagramin tililleni olen imuroinut kaiken maailman pelakuukuvaajat ja niitä riittää paljon aina Koreaa myöten, siis niin ihania kaikkia löytyi!

    Oikein mukavaa, turvallista, iloista, tervettä, aurinkoista uutta vuotta sinulle ja Karkille! Toivon sinulle paljon iloisia yllätyksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saila, niin sydämellinen aina olet. Kiitos toivotuksista ja Karkki nyökkäilee tuossa myös. Käyhän kurkkaamassa pelargoneja, aivan ihania juttuja löytyy. Mutta enpä löytänyt Kahta mummmua! (kuvassa)

      Poista
  2. Hui, Onneksi ei tullut murtumia! Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta💖

    VastaaPoista
  3. Pelargoniat ovat aina kauniita. Äitini vaali niitä huolella ja ne kukkivat koko kesän. Joku sanoi, että keittiöjakkara on vaarallisin keittiökapistus. Toivottavasti saat olkapääsi kuntoon. Pitää tunnustaa, että aloitin kuvioneuletakin, mutta kyynärpää ei anna neuloa sitä. Voi harmistus!

    VastaaPoista
  4. oIkein,oikein hyvää uutta vuotta sinulle.

    VastaaPoista
  5. Pelargoniit lapsuuden ajan kukkia;)
    no,hyvä ettei käyny pahemmin.OLehan jatkossa varo.varovainen.
    (minäkin yhtenä päivänä keittiön jakkaralle kiipesin yläkomerosta jotain etsin ,,siinä muutin suuntaa ja kas astuinkin tyhjän päälle portaat olivat toisella sivulla,lattialle peffalleni)
    Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta Sinulle !,ja Karkille:)

    VastaaPoista
  6. Iloa, onnellisuutta ja menestystä alkavaan uuteen vuosikymmeneen.

    VastaaPoista
  7. Oikein hyvää ja menestykestä uutta vuosikymmentä sinulle !

    VastaaPoista
  8. Pelakuita en nyt uskalla ottaa lisää kun sitten ne pitää yrittää taas talvettaa taas seuraavaan vuoteen. Minulla on nyt kahdeksan pelakuuta talvetuksessa joista neljä ekaa talvea. Kolme sain ystävältä talvetus kokeiluun. Kaksi riippapelargoniaa, ne on kuulemma vaikeita talvettaa. Ja yhden ruusunnuppu belargonian. Toivottavasti menestyvät. Ikävä kuulla että olet olkapääsi loukannut ne on aina huonoja parantumaan. Toivottavasti kuitenkaan näin ei ole vaan olet pian taas kunnossa. Uudenvuoden lupauksia en minäkään tehnyt. Hyvää alkanutta vuotta.

    VastaaPoista
  9. Iloa ja terveyttä vuoteen 2020!

    VastaaPoista
  10. Sinulle on nyt sitten "määrätty" käsityölepo! Onneksi ei käynyt pahemmin. Hyvä käyttää suunnitelmien tekoon :) Paranemista ja parempaa jatkoa vuodelle!

    VastaaPoista
  11. Onneksi sinulle ei käynyt pahemmin, eli ei luita murtunut. Minulla on muutama pelakuu talvehtimassa, mutta epäilen, näkevätkö ne kesää hengissä. Hyvää ja idearikasta vuotta 2020!!!

    VastaaPoista
  12. Hyvää uutta vuotta ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  13. Auts ja voih, yritähän pitää huoli itsestäsi. Hyvää uutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista