keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Sitäsuntätäsukat


Remontti tehty kahdessa paikassa. Aikaa kului lähes kevään verran, mutta lopputulos on mitä parhain. Kiitos hyvän remppamiehen.

Välipalana kudoin sukat, joihin ohje tuli sitä mukaa kun sukka edistyi. Alussa oli vain värit ja loppu meni mielen mukaan sovittelemalla. Aika kiva oli tehdä sukkaa sen mukaan mitä mieleen juolahti. Ei tuo lopputulos nyt ihan hullulta näytä ja ehkä näille käyttöäkin löytyy.

Koronakaranteeni pitäåä kotona ja sehän onkin ollut oikein mukava asia. Puutarhatyöt edistyy ja tekemättömät työt tulee tehtyä. Kauppa-asiat olen hoitanut, samoin remppamiehen kanssa tapaillut, mutta muuten menoja olen rajoittanut. 

Pelargonit alkavat elpyä "talvesta" mitä ne viettivät  liian lämpimässä. Ehkä selvitään syksyyn niin, että uusi talvi viileässä korvaa kärsimykset. 

7 kommenttia:

  1. Ihana nimi sukilla, mutta ne pitävätkin sisällään monia pieniä yksityiskohtia. Oikein kivat. Pihatyöt pitävät virkeänä, välillä myös kevätsiivousta sisällä.

    VastaaPoista
  2. Hyvin on tullut kaikkea kaunista päähän sukkia neuloessa, sen verran ovat hienot! Kauniit väritkin vielä!

    VastaaPoista
  3. Ihanat sukat olet suunnitellut. Minä luin ensin otsikoksi sisäistuntasukat 🤗 jopa kahteen kertaan 😁. Minä kerkesin ajattelemaan että kyllä noin kauniilla ja ihanilla sukilla istuukin mielellään.
    Kiva kuulla että pelargoniat on piristymään päin.

    VastaaPoista
  4. Sukat on oikein hyvän näköiset! Jämälangoista / ilman ohjetta on kiva tehdä kaikenlaista, lopputulos on aina vähän yllätys.

    VastaaPoista
  5. Oikein nätit sukat. Noin ne parhaat tuleekin kun suunnittelee työtä tehdessään.
    Eipä ole meilläkään ennen näin hyvin komeroita siivottu, jotain hyötyä tästä karanteenistakin. =)Paljon on tullut kerättyä tavaraa kassiin jonka naapuri saa viedä kirpparille kunhan ne aukeavat.

    VastaaPoista
  6. Kyllä tuli kivat sukat :) Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  7. Hauskat sukat tuli! Karanteeni tai vain turhien kulkemisten poisjääminen ei todellakaan haittaa kun on käsityöt ja puutarhatyöt. Konmaritus on vähän hankalampaa kun ei ole paikkoja mihin tavaroita kuljettais. Mutta ennen pitkää...

    VastaaPoista