tiistai 26. tammikuuta 2021

Paperimassakissat ja kaverinsa mäykky



Mihin tämä aika katoaa. Tuntuu, ettei mihinkään ehdi. 

Innostuin pitkäatä aikaa paperimassasta. Keräsin kaikki naapurienkin lehdet massaa varten. Lehdet luetaan netistä, eihän niitä sitten kerry. Massaa kului ainakin kaksi ja puoli ämpärillistä, joten lehtiäkin aika kasa.

Idea on tehdä oikean kissan kokoinen kissa ulkokäyttöön. Paverpolilla sivelen pinnan vielä, jotta kestää sadettakin. Toivottavasti ainakinl

Mäykkyyn oli tietysti Karkki mallina. Harmaantumistakin yritin saada mukaan, onhan malli jo 11,5v.


Elukat kuivumassa, lattialämpö oli hyvä apu. Vielä jäi Palmer-bichon frisee odottamaan maalausta. Oli tosi kivaa puuhaa ompelun, kutomisen ym. vastapainoksi.

Kyllä tämä bloggeri on mennyt huonoksi. Kuvatkin menee mihin järjestykseen vaan, ja kaikki on niin hankalaa ja jälkikin ei hyvä.

14 kommenttia:

  1. Kivaa askartelua olet tehnyt. Minä en osaisi.
    Minä en ymmärrä miksi minä en saa sinun blogiasi lukuluettelooni eilen viimeksi yritin 🤔❓
    Olen huomannut että toisilla on kuitenkin se luettelossa. Harmittaa tällainen 😣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tämä uusi bloggeri outo ja en tykkää yhtään. Miksi et saa luetteloon on minullekin aivan mysteeri. Täytyy tutkia jos voisi jotain tehdö.

      Poista
  2. Onpa kivan näköisiä, tuot taitaa olla kivaa puuhaa!

    VastaaPoista
  3. Onko jotain, mitä sinä et osaa tehdä? Ihmettelen jatkuvasti monipuolisuuttasi. Nämäkin on niin kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiinatei. Tykkään kokeilla kaikkea uutta. Uteliaisuus vie ja rakkaus käsillä tekemiseen.

      Poista
  4. Voi, miten kivoja kissoja ja koira. Olet ollut ahkera. Minullekin tuottaa harmaita hiuksia tämä uusi blogger. Nyt mieheni hoksatessa asioita minua paljon paremmin olen saanut edes kuvat näkyviin, aluksi ne tulivat pelkkinä teksteinä. Voi kammotusta. Ja lisäksi en saanut kuvia oikeaan järjestykseen. Pistin luettelon vioista ja puutteista, mutta ei sekään auttanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi pitää aina muutella näitä, kun oli hyvä toimiva järjestelmä jo ennestään.

      Poista
  5. Siis mitäpä sinä et osaisi. Tuo valkorintainen kissa on aivan kuin meidän aikoinaan yöhön hävinnyt Armas-kissa. Tuota paperimassa-askartelua tekisi mieli itsekkin kokeilla, vaan kun tuntuu ettei aika riitä enää mihinkään.
    Samaa mieltä olen muitten kanssa että bloggeri on mennyt huonompaan suuntaan. Saan kyllä muuten toimimaan, mutta kuvat joutuu laittamaan yksi kerralla ja se on hidasta (minulla kun on niin kiire johonkin=) ).

    VastaaPoista
  6. Aika ei meillä eläkeläisillä riitä mihinkään. Viikot vilahtaa ohi. Tykkään paperimassatekemisestä. Ostin kokeeksi valmista massaa ja se vasta olikin hyvää, mutta kallista isompaan tekemiseen. Olet niin taitava, että varmasti tekisit hienoja juttuja.

    VastaaPoista
  7. Mainion näköisiä kissoja ja koiria! Jokainen oman näköisensä.

    VastaaPoista