keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Vauvan vaatteet ja uusi vuosi

 Hyvää alkanutta vuotta. Ja hyvää loppiaistakin. Niin se taas joulun aika vilisti ohi ja uusi vuosi on jo reippaasti alkanut. Lumitöitä riittää ja kunto kohisee.


Vuoden viimeisimpiä käsitöitäni ovat nämä pikku Noellan talvitamineet. Täytyy myöntää, en ole ennen vauvalle tehnyt vaatteita ja olipa vähän hankalaa.  Kokoakin oli vaikea arvioida.
Valitsin Novitan Baby Wool merinovillalangan ja kyllä oli kova ja kankea lanka. En tykännyt yhtään. 


Ulkoillaan ja ollaan terveinä, koronaa kiertäen.





6 kommenttia:

  1. Kaunis on työsi. Jos lanka on karkea voisiko laittaa vuoren nuttuun ❓🤔
    Saattaisi auttaa.

    VastaaPoista
  2. Nättejä ovat neuleet! Täällä ollaan innoissaan lumesta sekä Onni että lenkittäjät:)

    VastaaPoista
  3. Vauvat kasvaa semmoista vauhtia että jossakin vaiheessa vaatteet ovat ihan sopivat. Kauniithan nuo ovat ja eihän ne tule suoraan iholle vaan välissä on jotain pehmeämpää kangasta

    VastaaPoista
  4. Miten suloisia pienokaiselle tulevia neuleita. En yhtään muista tuon langan tuntumaa, mutta eihän se tule iholle suoraan. Terveyttä uuteen vuoteen.

    VastaaPoista
  5. Tosi suloiset vauvanvaatteet! Onneksi eivät tule yleensä vauvalla suoraan iholle, vaan alla on aina jokin muukin vaate:) On kyllä kivaa kun on lunta ja on talvinen maisema.

    VastaaPoista
  6. Kauniit neuleet teit! Konepestävä villälanka on joka tapauksessa pyykinpesijän mieleen. Luminen maisema olis kiva, jopa lumityötkin. Meillä ihan paljas maa. Pakkasta on sentään hiukan että ei ole enää kuraa. Ainoa positiivinen seikka tässä on että ei ole liukasta. Terveyttä!

    VastaaPoista