torstai 25. maaliskuuta 2021

Lisää sukkia

 

Tämä sukkatehtaani ei nyt malta pysähtyä. Nyt syntyi kevään vihreät, turkoosit ja pääsiäisen keltaiset sukat.

Kaikki Regian lankoja. Niissähän kuviot syntyy valmiiksi värjätyn langan avulla vain oikeata kudottaessa. Kivaa kudottavaa vaikka tv:n ääressä.

Vielä kuva onnellisesta Pikkuvarpusesta, joka istui kotinsa kuistilla. Puolisokin on saatu ja yhdessä kotia muokattiin. En tiedä, lieneekö sama joka vuosittain varaa mökin ja pitää tiukasti kiinni omastaan Kirjosieppoja vastaan. Pöntön olen tehnyt vuosia sitten ja on jo vähän käytössä kulunut.




6 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, sukka on paras käsityö telkkarin ääreen. Varsinkin tämmöinen joka raidottuukin itsestää. Hyvän näköisiä sukkia.
    Toivottavasti varpunen saa pitää kotinsa. Kirjosieppo on kyllä aika röyhkeä pesän valtaaja. Joka kevät saan minäkin seurata taistelua pesän omistuksesta kunhan kirjosiepot palaavat.

    VastaaPoista
  2. Ahkera sukkatehtailija on saanut aikaan kauniita sukkia. Kelpaisivat kenelle tahansa. Lintujen puuhailua on mukava seurata. Eilen meillä oli tikka lentänyt ikkunaan ja lojui hengettömänä maassa. Ressukka.

    VastaaPoista
  3. Eikös se tehtaan tarkoitus olekin tuottaa paljon satoa:) Kivoja sukkia:) Tykkään linnunpöntöstä!

    VastaaPoista
  4. Kauniita sukkia ja kivan värisiä. Silloin kun itsekin neuloin tykkäsin noista itsekseen raidoittuvista langoista. Hieno koti on linnuilla!

    VastaaPoista
  5. Hauskoja kevään värisiä sukkia!

    VastaaPoista
  6. Olet tehnyt ihan selvästi pääsiäissukkia! Niin keväiset värit. Ja hieno on pikkuvarpusparin kotitalo.

    VastaaPoista