tiistai 8. helmikuuta 2022

Punaiset sukat

 


Pitkästä aikaa jotain valmista. Himmelin teko ja monet lumityöt aiheuttivat tenniskyynärpään. Kipu säteili koko käden mitalle eikä mistään tekemisestä tullut mitään. 
Sisukkaasti sain kipulääkkeen voimalla ja vähän kerrallaan kudottua nåmå aloitetut valmiiksi. En voi millään katsoa keskeneräisiä töitä, ne vaivaa, kunnes valmiita.


Kivaa viikkoa kaikille ja toivotaan, ettei enää lunta sada.








6 kommenttia:

  1. Pirteät sukat. Kiva, että sinnittelit ne valmiiksi. Minulla tenniskyynärpää uusii usein, koska en malta lopettaa ja tehdä työtä vain pienen hetken kerrallaan. Lumen määrä alkaa jo riittää yhdelle talvelle. Toisaalta on kiva, kun on päässyt hiihtelemään.

    VastaaPoista
  2. On todella kurjaa kun "krempat" vaivaa harrastuksia!!
    Nätit sukat sait kuitenkin valmiiksi. Minäkään en tykkää keskeneräisistä:) Pitäsisi aina saada vanha valmiiksi ennenkuin aloittaa uutta;) Aina se ei kuitenkaan onnistu;)

    VastaaPoista
  3. Kuukauden päästä lumet sulaa jo vauhdilla, koitetaan kestää. Iloisen väriset sukat, tykkään kovasti. Meillä et kestäisi olla hetkeäkään, sillä joka paikka pursuaa keskeneräisiä töitä.😁 Tulee aina aloitettua uusia vaikkei entisetkään ole valmiina.

    VastaaPoista
  4. Kivat sukat. Pikaista paranemista, jotta pääset taas hommiin!

    VastaaPoista
  5. Auts.... venyttelyä-venyttelyä kipuilulle!! Upeat sukkasi saa nyt minutkin kaivamaan keskeneräiset "Nukku-Matit" esille... niin uneliaat sukat, että ovat olleet "nukkumassa" ilman yhtäkään edistävää silmukkaa kuukauden... vaikkei enää paljon puuttuisi.... Auringonsäteitä maaliskuiseen viikkoosi!

    VastaaPoista