keskiviikko 11. toukokuuta 2022

Sydän- ja kukkasukat

 Niinhän siinä kävi, ettei kannata kieltää ennen kuin on aivan varma. Piti lopettamani sukkien kutominen, mutta niin vaan niitä taas syntyi.Syntyi sydänkuvioiset 7-veikkasukat. Olen joskus aikaisemminkin tehnyt tällä mallilla turkoosit.


Ja sitten surullisen epäonnistuneet kukkasukat.

Itse sommittelin kuvion ja kukat kudoin, lehdet silmukoin. Mutta tuo jälki, aivan hirveesti vaalean pohjan läpi paistaa värilangat ja epätasainen kudontajälki vaan korostuu. Ei hyvä.

5 kommenttia:

 1. Kun näin otsikon, mietinkin, eikö sukkien neulominen ollut lopettamisuhan alla. Hyvä, että et lopettanut, koska kättesi jälki on niin kaunista. Sydänmalli on herkkä,eikä kukkasukissa näytä olevan mitään vikaa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat nuo sydänkuvioiset sukat:) Molemmat värit ovat kauniita!!! Kesäsukat ovat käyttökelpoiset vaikka kuvio-osuus ei sinua miellyttäisikään;) Joskus vaan käy niin ettei ole tyytyväinen omaan työhönsä mutta toiset tykkäävät;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kannatti tehdä! Niin on kauniita sukkia! Kuvio tulee niin hienosti vaihtuvavärisestä langasta - oletan että kuviossa on sitä :)

  VastaaPoista
 4. Kerta kiellon päälle ja tässä tapauksessa kolme. Kauniita kaikki sukat. t. Saija

  VastaaPoista
 5. Sukkien neulominen on kyllä niin rentouttavaa että sitä pitää välillä tehdä vaikka ei olis tarvettakaan. 😊

  VastaaPoista