tiistai 15. marraskuuta 2022

Kukko vai kana, lämmintä ylle ja joulu tulee

 


Tykästyin tähän Sissukan malliin jo aikaisemmin ja nyt ryhdyin tekemään, kun ostin viimeisen kirjansa. Silmukointikin alkoi sujua. Mutta kummat on, kukko- vai kanasukat.


Pikku-tytölle kudoin lämpimän villatakin merinosta. Koska malli on pelkistetty, laitoin kivat mapit. Napit olen tilannut Amerikasta vuosia sitten, mutta nyt tulivat kuin tilauksesta käyttöön.


Vielä tumputkin valmistuivat. Ideana Sissukan malli, jota sovelsin oman mielen mukaan.


Ja kun joulu lähestyy, kudoin joulusukat. Näissäkin alkuohjeena Sissukan malli viimeisimmästä kirjastaan. Mallia muuntelin taas.


Pikkusia sukkia ja tumppuja olen myös kutonut suvun kahdelle pienelle, mutta ovat menneet jo käyttöön.

9 kommenttia:

 1. Uskoisin, että kyseessä on kana /kukon heltta on isompi. Kumpikin kelpaa. mukavia sukkia: lienevätkö tontut karanneet Vekkilästä sukkiin! Pikkuneiti on varmaan onnellinen neuletakista ja erityisesti hienoista napeista.

  VastaaPoista
 2. Nyt on komeita neuleita. Silmukointi on mukavaa puuhaa ja helppoa kuvion tekemistä. Pitäisköhän minunkin ostaa se kirja kun näyttää olevan mukavia malleja.

  VastaaPoista
 3. Mukavia neuleita. Minäkin olen opetellut päälle silmukointia. Joitakin sukkia on täälläkin valmistunut 🤗

  VastaaPoista
 4. Niin nättejä ovat taas kaikki neuleet:)

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka upeita neuleita olet ethnyt. kiva villatakki kauniine nappeineen. Hienot lapaset ja niin komeita sukkia. Kynttilöjen tekeminen on mukavaa puuhaa. Sulla on niin hienoja nuo palloiset.

  VastaaPoista
 6. Komeita töitä olet tehnyt! Kivat kanasukat.

  VastaaPoista
 7. Voi ihanuus mitä neuleita... zoomailin oikein tarkasti sukkiasi... sillä mulla on työn alla "tipu-sukat"... onneksi on vielä pääsiäiseen aikaa!! Kanaksi minä enemmän sun sukkia veikkaisin... taitava kutoja olet!! Ompa muutoinkin kiva blogi!!

  VastaaPoista