lauantai 23. lokakuuta 2021

Muotivillitys koossa 3 vee

 Yleensä en näihin muotivillityksiin mene enkä niitä tee, mutta nyt tein poikkeuksen. Olin pitkään ajatellut tekeväni kuvioneuleen entisen 50-luvun lapsuuden hengessä. 

Tein kolmivuotiaan koolla tämän supersuositun Strömsöpuseron ja olipa kiva rehdä. Kuvio helppo ja ohjeet todella yksityiskohtia myöten tehdyt. Aloittelijalle hyvä kohde.
Lankana Dropsin merino extra fine ja oli tosi miellyttävää kudottavaa. Väri kuvissa on vääristynyt, pitäisi olla vaalean sininen.

Tuli mieleeni kuinka 70-luvulla näitä villaisia tehtiin ja pidettiin ja tykättiin. Nyt tuntuvat niin kuumilta, ettei ainakaan sisällä tee mieli käyttää.

Vielä:  äitini aina sanoi, että naisilla on puseroita miehillä paitoja!8 kommenttia:

 1. Onpas kaunis malli ja varmasti ihana päällä. Merinoneuleet ovat aivan ihania. Kyllä lapsukainen nyt tarkenee.

  VastaaPoista
 2. Voi sinua taituria, kaunis on. Ei onnistu minulta kun näyttää olevan niin pitkiä langanjuoksuja. Teini-ikäinen pojantytär pyysi tuommoista joululahjaksi, mutta sanoin että korkeintaan säärystimet ilman kirjoneuletta. Paha paha mummo.😩

  VastaaPoista
 3. Voi, miten kaunis. Katselin itsekin viime talvena tuota Strömsön paidan mallia (löytyy netistä), mutta en ruvennut sitä urakoimaan, vaan keskityin entisten lankojen hävittämiseen. Ohjelmassa näin, miten erivärisiä paitoja oli neulottu. Pidän perinteisistä kirjoneuleista, mutta kiva nähdä myös tähän aikaan päivitetty kirjoneule.

  VastaaPoista
 4. Isotöinen vaikka koko onkin kolmivuotiaan

  VastaaPoista
 5. Kaunis! Tuo malli kyllä houkuttelee, mutta pysyn tiukkana; ensin aloitetut valmiiksi. Ainakin toistaiseksi olen pysynyt.

  VastaaPoista
 6. Kaunis Strömsöpusero, on ne niin hienoja!

  VastaaPoista