lauantai 11. helmikuuta 2023

Sukkia ja vielä jämätilkkuja

 


Kun Ikea-tilkkuja vielä jäi, ompelin niistä vielä yhden peiton. Paljon sommitteluun ei jäänyt varaa, kun tilkkupaloja oli mitä oli.

Sukkia tuli tehtyä. Tässäkin yli jäänyttä glitterilankaa yhdistettynä itsevärjäämääni 7veikkaan. Tuo vaaleansininen väri tuli purkkivärjäyksellä Tarhakäenkaalista. Nätti väri tuli valkoiseen lankaan. Harmaa lanka jäi vähän haaleaksi.


Ei ei, en ole kutonut näitä Vihreitä kuulia. Ystävätär on sukkien tekijä ja nämä ovat hänen tekemänsä. Tosi kauniit medaljonkisukat ja niin suuritöiset.

6 kommenttia:

 1. WAU. Ihana peitto ja upeita sukkia olet tehnyt.

  Minulla olisi monta tilkkukirjaa ja olen jo kankaitakin hankkinut. Kun vain tulisi ompeluun inspiraatio.

  VastaaPoista
 2. Hyvin olet onnistunut yhdistelemään Ikea-tilkut peitoksi. Kasvivärit ovat aina niin kauniita. Niillä värjääminen on monta kertaa oikea yllätysprosessi. Ystäväsi neulomat sukat ovat tosi taidokkaat ja kauniit.

  VastaaPoista
 3. Hyvin toimii niukempikin tilkkumäärä ruutupeitossa. Isotöiset mutta nätit nuo vihreät sukat! T. Saija

  VastaaPoista
 4. Olitpas ahkera! Sait komean peiton! Jonain kauniina päivänä otan sinusta mallia :) Langat on värjääntyneet hienosti, tuli kauniit raidat. Kuviosukat ovat kyllä aivan huikeat, taitavaa työtä!

  VastaaPoista
 5. Tilkkupeitot ja työt on kiehtovia ja kaunis on peittosi ja sukkasi . Suuritöinen on ystäväsi tekemät sukat ja kauniit .

  VastaaPoista
 6. Hyvin onnistuit sijoittamaan loputkin tilkkupalat:) Sun innoittamana otin taas esiin omat Ikea-palani. Katselin ja lajittelin niitä mutta takaisin menivät samaan laatikkoon jossa olivatkin. Ei syntynyt ideaa miten ne asettelisin. Nipussa on paljon eri värisiä raidallisia ja ne ovat vähän haasteellisia. Ehkä joskus katson niitä tositarkoituksella;)
  Kauniita sukkia molemmat.

  VastaaPoista