maanantai 22. huhtikuuta 2024

KirjontaaKun ulkotöitä ei vieläkään pääse aloittaan, otin kirjonnat jälleen esiin. Tämän pöytäliinan olen saanut kauan sitten blogituttavalta. Ja nyt sain valmiiksi jo aikoja sitten aloittamani.Kaksi huoneentaulua ostin netistä. Kiva tehdä pieniä nopeasti valmistuviakin. Huomaan, että hämärässä tehty jälki on epätasaista verrattuna kirkkaassa valossa tekemääni. Pidän kovin huoneentauluista ja niitä on kerääntynyt omia ja toisten tekemiä muutama.

Katselin finna.fi'stä vanhoja huoneentauluja. Kyllä löytyikin kivoja ja harvoin nähdyillä teksteillä. Paljon oli uskonnollisia tekstejä.  Täytyy tehdä joku pellavalle vanhalla tekstillä. 6 kommenttia:

 1. Ahkerat ja taitavat kädet ovat saaneet kaunista kirjontaa aikaiseksi. Liina on kaunis ja huoneentaulut tyylikkäitä.

  VastaaPoista
 2. Ai Ai miten ihania . Tämä on sellainen taitolaji mitä en ole koskaan kokeillut mutta mitä en myöskään osaa . Minulla on äidin vanhoja liinoja mitä pitäisi hieman korjata.

  VastaaPoista
 3. Ihania kirjontoja - olet kyllä taitava! Tuo kirjonta kyllä vaatii taitoa, silmää ja pitkämielisyyttä varmaankin! Paljoa en ole kirjonut, pikkuisen vain, pitäjänpuvun helmaan tein sillain virkkuukoukulla kankaan läpi kukkaköynnöksen, mutta tytär on taitava ristipistoissa, sekään ei ole mun laji! Lunta tulee, pihalle ei oikein hommiin pääse, aloitin villapaidan, norjalaisen taas.

  VastaaPoista
 4. Tykkään näistä kirjailluista kovasti. Kaunis liina kesäiseen kahvipöytään.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kirjailuja. Kirjonta vaatii kyllä taitoa ja pitkäjännitteisyyttä.

  VastaaPoista
 6. Kauniita ovat todellakin, tykkään:)

  VastaaPoista